Feldolgozó

Feldolgozó

A bolondlány

2015. július 24. - Feldolgozó

Néhányatoknak ígértem, hogy egy készítek egy újabb beszámolót, egy nagyon érdekes fajról, amit pár nappal a léghajlító megfigyelése előtt észleltem.
Nem könnyű feladatnak tettem ki magam ezzel, sokat tanakodtam, felépítve és lerombolva az agyamban összerakott képeket az egyik legérdekesebb metrós lényről, a bolond lányról.

A bolond lány létezése nem bizonyított, de a népnyelvben találhatunk rá utalást „Tökéletes, mint a bolond lány.” Jómagam úgy hiszem, a bolond lány a kockák fantáziájának vetülete, ami valószínűleg a metró által gerjesztett elektromos térben anyagi síkon manifesztálódott. Néhány kocka valaha arra gondolhatott, hogy biztos van egy olyan nő, akinek ők is bejönnek, és addig csiholták ezt, egyébként igen fejlett agyukban, hogy egyszercsak, egy párás, esőáztatta májusi reggelen ez a szerzet megyszületett, és a Dózsa György útnál fellépett az M3 rozsdás színpadára.

A bolond lány megjelenése leginkább a zavaró jelzővel illethető, kevés páldányát figyeltem meg, és nagyon fontos, hogy az ember ne keverje össze őt a rokkercsajokkal, meg a gótikus kútlakókkal. Ugyanis a bolond lány nem köthető zenei stílushoz, vagy diivatirányzathoz. Ő annyira egyedi, hogy egyesek szerint a gyermekgondozási díjat is róla nevezték el(eGyed). Amit tudok róla: a bolond lány magas. Jóval magasabb a női átlagnál. Nagyon vékony és nőiességének minden jelét olyan ruhákkal próbálja takarni, amitől úgy néz ki, mint a gyrosost hirtető táblaemberek. Általában olyan ruhát visel, ami még az abnormális termetét továbbá nyújtja, vertikális irányban. Harisnya, hosszúszárú cipő, stb. Babaszerű arca igen ijesztő, ahogy a szerelvény fékez, a szemeiként szolgáló két üveggolyó becsukódik, kinyílik, mint a játékbabák szemei. Általában ostobán bámul maga elé, miközben a szerelvényen utazó, nagy egyedszámú, átlagos emberek tisztán kivehetik azt a zajt, amit ő zenének nevez és teljes +10 hangerőn hallgatja, majd amikor egy-egy nyugdíjas néni rosszallóan tekint rá, ő kéjesen vigyorog, mint valami párizsi prosti.

Agyi kapacitásáról nem sokat tudni, ránézésre nem különbözhet a szoláriumban égési sérüléseket szenvedett rákfajokétól, de egyedisége sejteti, hogy valamely felsőoktatási intézményben tanul paraszociológiát, vagy metapolitológiát, hogy a szakon töltött 10 év után egy rendezvényszervező vőlegénnyel az oldalán genitália másolatokat tűzzománcozzon valami falunapon.
Számomra a bolond lány eddig a legijesztőbb faj, mivel eszembe juttat olyan horrorfilmeket, amitől szégyen vagy nem, egy hónapig féltem a sötétben érett, 22-23 éves férfiként is.
Ő lesz az akta, amihez évek múltán is csak ódzkodva nyúl az urbánus természetkutató, a port két kattintással lefújja a feljegyzést tartamazó word file-ról, majd egykedvűen sóhajt, miután eme természeti anomáliáról akkor sem fog többet megtudni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://feldolgozo.blog.hu/api/trackback/id/tr97651390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása